skip to main content

Allround monteur TD

Apply NowAllround monteur TD

Cargill provides food, agriculture, financial and industrial products and services to the world. Together with farmers, customers, governments and communities, we help people thrive by applying our insights and over 150 years of experience. We have 155,000 employees in 70 countries who are committed to feeding the world in a responsible way, reducing environmental impact and improving the communities where we live and work.

Description

Cargill Cocoa & Chocolate in Deventer produceert chocoladeproducten (vullingen en coatings) als halffabricaten en eindproducten voor voedingsmiddelenproducenten. In de plant worden diverse grondstoffen, waaronder cacao, melk, suiker en diverse soorten vetten verwerkt tot ca. 250 verschillende chocoladeproducten. Voor deze functie zijn wij op zoek naar een allround monteur TD. De technische dienst verzorgt met een klein team het onderhoud aan de productie-installaties, verpakkingsinstallaties en de utilities. Afhankelijk van de installaties en het proces vindt er periodiek een geplande stilstand plaats voor het onderhoud. Het werkgebied van de monteurs omvat de verschillende vakgebieden die binnen de plant nodig zijn (mechanisch, elektrotechnisch en beperkt op automatiseringsgebied).

Jouw werkzaamheden:+ Zorgdragen voor werkende installaties en apparatuur op mechanisch-, elektrotechnisch- en automatiseringsgebied:

+ Verhelpen van storingen in de apparatuur/installaties aan de hand van ontvangen meldingen (ook na reguliere werktijd/consignatie).

+ Uitvoeren van modificatie- en revisiewerkzaamheden o.b.v. voorbereide werkopdrachten en gebruikmakend van gereedschappen en gereedschapsmachines voor bank- en plaatwerk, verspanende bewerkingen, lasapparatuur. Doen van voorstellen aan de maintenance manager ter verbetering van technische situaties.

+ Meewerken aan de werkzaamheden in het kader van projecten. Inbrengen van kennis en ervaring met de installaties, aangeven van verbanden tussen de installaties en apparatuur in de fabriek en zorgen voor technische oplossingen die de continuïteit van de fabriek waarborgen.

+ Uitvoeren van kleine projecten. Beoordelen van de opdracht, verzamelen van gegevens, uitvoeren van metingen, bepalen van de benodigde apparatuur, opvragen van informatie bij leveranciers, inregelen en kalibreren van de nieuwe apparatuur.

+ Zorgdragen voor registratie van gegevens, waaronder noteren van verrichte werkzaamheden en bevindingen op de werkorder en het verantwoorden en registreren van bestede tijd en materiaalgebruik

+ Toezien op en naleven van bedrijf- en veiligheidsvoorschriften, zorgen voor het veilig kunnen werken aan installaties evt. in overleg met productiemedewerkers.

+ Ordelijk en schoonhouden van de werkomgeving.

+ De monteur werkt conform gewenste overeengekomen kwaliteits-, milieu-, Arbo- en veiligheidseisen en de productieplanning. Daarnaast wordt gestreefd naar een effectieve, efficiënte en kostenbewuste werkwijze. De monteur maakt gebruik van gereedschappen en gereedschapmachines voor (beperkt) bank- en plaatwerk, verspanende bewerkingen en lasapparatuur. Daarnaast wordt gebruik gemaakt van hijskraan, takelvoorzieningen en heftrucks.

QualificationsOm deze functie succesvol uit te voeren heb jij:+ diploma op elektro-/automatiseringsgebied of werktuigbouwkunde op MBO/MTS niveau

+ ervaring in een productieomgeving, bij voorkeur van een food organisatie;

+ kennis van veiligheidssystemen (bv. Atex);

+ kennis van koeltechniek is een pré;

+ kennis van voedselveiligheidssystemen (bv. Haccp, FCM) is een pré;

+ certificaat NEN 3140 Vakbekwaampersoon is een pré;

+ VCA- en heftruck certificaat of bereid zijn deze te behalen. Tevens ben je iemand die accuraat werkt, initiatief toont, kwaliteitsbewust is en in staat is problemen op te lossen. Wij bieden aan: Een functie in een team waarbij je in dagdienst werkzaam bent en meedraait in het consignatierooster. Een marktconform salaris per maand excl. toeslagen. 12,2% consignatievergoeding, 8% vakantiegeld, 13e maand, pensioenopbouw, reiskostenvergoeding en een budget voor ontwikkeling. Daarnaast ontvang je minimaal 25 vakantiedagen en 67,5 uur ATV. Spreekt bovenstaand jou aan en pas jij in het gezochte profiel? Wil jij werken in een klein team, waarbij het belangrijk is dat je op elkaar kunt bouwen. Een professionele omgeving waarbij ook ruimte is voor een lolletje? Dan ontvangen wij graag jouw cv met motivatiebrief via de website of via [email protected]

Job

Maintenance and Reliability

Primary Location

Netherlands-OV-Deventer

Schedule

Full-time

Job Type

Standard

Shift

Day Job

Req ID:

DEV00114

At Cargill, everyone matters and everyone counts. Cargill is committed to creating and sustaining an inclusive and diverse work environment where all employees are treated with dignity and respect. As such and in alignment with our Guiding Principles, Cargill’s long-standing equal employment opportunity policy prohibits discrimination and harassment against any employee or applicant based on race, ethnicity, color, religion, national origin, ancestry, sex, gender, gender identity, gender expression, sexual orientation, age, disability, pregnancy, genetic information, marital status, family status, citizenship status, veteran status, military status, union affiliation, or any other status protected by law. 

Cargill also complies with all applicable national and local laws and regulations pertaining to non-discrimination and employment.

U.S. Employment Resources: Equal Opportunity Employer, including Disability/Vet.
How to request a reasonable accommodation
Read about Federal equal employment opportunity laws (PDF) and the supplement (PDF).
Pay Transparency (PDF)

Canada Employment Resources: Cargill is an equal opportunity employer and committed to providing accommodation to our job applicants with disabilities.
How to request a reasonable accommodation